Suzuki klar til et comeback i miniklassen

Med den ny Alto gør Suzuki klar til et comeback i miniklassen. Og ambitionsniveauet er højere end nogensinde i bestræbelserne på igen at blive toneangivende i denne klasse. 
Den tidligere Alto var i en periode en af Danmarks mest solgte biler, fordi den kombinerede en lav pris med tidens bedste brændstoføkonomi og en tilsvarende lav ejerafgift. Med den nye Alto-generation bygger Suzuki videre på sine årelange erfaringer inden for produktion af småbiler.  

alto

Lille bil i STORFORM Overalt i bilen har kvaliteten fået et løft, så den ny Alto er på linje med de øvrige biler i Suzukis fornyede modelprogram. Det ny 5-dørs karrosseri er på en gang både let og rummeligt, og der er ofret stor opmærksomhed på egenskaber som pladsforhold og komfort på længere ture. Men størst fokus er der selvfølgelig på at opnå et så beskedent brændstofforbrug som muligt. Der er altså lagt op til en ny Alto, der er i storform. Den vil både føles større end markedets nuværende minibiler, men samtidigt forventes at udnytte brændstoffet bedre. 


Yderligere informationer omkring modelvarianter, tekniske specifikationer, standardudstyr, prisniveau og farveudvalg følger efterhånden, som oplysninger foreligger fra fabrikken.

Copyright © 2008 - Suzuki Bilimport Danmark A/S