Opel Astra i økonomisk ecoFLEX version

Lavere CO2 udslip og bedre brændstoføkonomi med samme effekt er de konkrete fordele ved Astra 1,7 CDTI ecoFLEX med 110 hk.

Astra kommer nu i en ecoFLEX version med 1,7 CDTI liters dieselmotor på 110 hk. Astra ecoFLEX udmærker sig ved ekstra god brændstoføkonomi med et forbrug efter EU-normen ved blandet kørsel på 22,2 km/l. Det svarer til et CO2 udslip på 119 gram pr. kilometer og giver en halvårlig ejerafgift på 1300 kr. Astra ecoFLEX versionen findes til alle Astra karrosseriversioner både med fem døre, som 3 dørs GTC og som stationcar med samme brændstofforbrug. Vedligeholdelsesfrit partikelfilter er standardudstyr sammen med seks trins manuel gearkasse.

221034
Opel Astra 1,7 CDTI ecoFLEX kører 22,2 km/l vedblandet kørsel efter EU-normen.


Den nye Opel Astra 1,7 CDTI ecoFLEX har et drejningsmoment på 260 Nm ved 2000 omdr./min., og topfarten er 188 km/t.


Forbedringerne i forhold til de øvrige Astra versioner har Opels ingeniører opnået ved at ændre slutudvekslingen i transmissionen, mindske friktionen fra vandpumpen og servopumpen, optimere motorstyringen og sænke tomgangshastigheden. Der er også foretaget en række aerodynamiske forbedringer ved at mindske luftindtaget foran og optimere et panel i motorrummet. Endelig har Astra ecoFLEX fået 15” hjul med dæk, der har særlig lav rummemodstand.