Verdenspremierer fra Toyota i Paris

Den nye charmerende minibil iQ på under tre meter er på vej i produktion, og salget starter i begyndelsen af det nye år.

Urban Cruiser bliver en seriøs udfordrer på markedet for lette all-roadere i fremtidens CO2 bevidste samfund.
urbancruiser high 29082008_tcm357-817227

For det første vil Toyota præsentere tredje generation af den populære job- og familiebil Avensis. Denne nye Avensis vil afspejle et atletisk og stilrent design, som giver bilen et stærkt og dynamisk udtryk. Ved at have kraftigere og renere motorer, der udleder mindre CO2, endnu højere kvalitet samt et forbedret udstyrsniveau vil den nye Avensis kunne skubbe grænserne for dette segmentet i Europa.

En anden med spænding ventet nyhed er iQ i den endelige produktionsudgave, der blev udstillet som designmodel ved Geneve Motor Show tidligere i år. Med sin længde på knap 3 meter bliver iQ ikke kun den mindste bil på markedet med fire siddepladser, men det er også en sjov og underholdende bil, med en CO2-udledning, der starter ved bare 99 g/km. For biler af denne størrelse er sikkerhed en væsentlig faktor, og her tilbyder iQ 360º beskyttelse for alle passagerer og et højt niveau af både aktiv og passiv sikkerhed, herunder verdens første gardinairbag installeret bag bagsæderne.

Endelig vil et af højdepunkterne være fremvisningen af Toyotas nye Urban Cruiser med 1.4 liters D-4D dieselmotor og firehjulstræk. Med dens unikke robuste udvendige design, høje sikkerhedsniveau og en udledning af CO2 på kun 133 g/km for firehjulstrækversionen vil Urban Cruiser blive en seriøs udfordrer på markedet for lette all-roadere i fremtidens CO2 bevidste samfund.

Disse tre verdenspremierer markerer kun begyndelsen på det store indryk af nye Toyota-modeller og innovative teknologier, som kommer i den nærmeste fremtid.