Opdag den nye Ford Ka

Ford Ka har siden sin lancering været kendt som et design-ikon, der for alvor gjorde op med reglerne for, hvordan en bil burde se ud. Nu er den lille inspirerende charmetrold igen klar til at tage Danmark med storm.

Ford Ka har bibeholdt de meget roste køreegenskaber men har ellers fået en gennemgribende make-over. Med et nyt look i friskt og funky design og ny teknologi er Ford Ka klar til at indtage pladsen som Danmarks mest opsigtsvækkende lillebil.

boost1
Lange og slanke linjer, kompakte proportioner og nye farver giver en perfekt afspejling af den nye Ka’s frække personlighed. Og den er mindst lige så indtagende inden i kabinen. Det øverste instrumentpanel, de tofarvede sæder og midterkonsollen er designet i frække farver med en lækker finish i kontrastfarver. Kabinen giver indtryk af at være rummelig, der er let plads til fire voksne, og så har den masser af smarte opbevaringspladser.

Din perrsonlige Ka
 
Du kan skræddersy din Ka, lige som du vil. Vælg mellem en række helt nye karosserifarver, to kabinefarver og en række forskellige sædedesign. Til den mere eventyrlystne er der ‘Individuelle’ pakker, der giver dig mulighed for at gøre din Ka helt personlig med eksempelvis udvendige kromlister, stafferinger og lækre detaljer i kabinen.
Hold takten – også mens du kører Ka har fået et helt nyt audiosystem med seks højttalere, CD-afspiller samt AUX-stik, så du har mulighed for at forbinde din MP3-afspiller. Med tilkøb af en kommunikationspakke, der omfatter Bluetooth og Stemmestyring kan du foretage,  modtage eller afvise opkald ved hjælp af din stemme eller knapperne på rattet. Samtidig kan du afspille endnu mere musik via et USB-stik, som du kan forbinde med din iPod eller en USB-nøgle.
Ford Ka fås i to udstyrsversioner; Ambiente og Titanium, og du kan nu for første gang vælge mellem to forskellige motorer til din Ka; en 1,2-liters Duratec benzinmotor med 69 HK eller en 1,3-liters Duratorq TDCi dieselmotor med 75 HK, som også fås med partikelfilter, så udledningen af CO2 reduceres.

Fiesta Econetic passer på miljøet
Sidst, men ikke mindst kan Fiesta også fås i en Econetic version. Med en CO2 emission på kun 98 g/km er Fiesta ledende i sin klasse, samtidig med at den kører hele 27 km på literen.