Peugeot ”Blue Drive”

Peugeot Danmark har som den eneste organisation i Danmark og EU etableret en miljøcoach uddannelse og alle forhandlere har nu en dedikeret miljøcoach til at give alle Peugeot-kunder et ”Blue Drive” kørekursus. Peugeot introducerer ”Blue Drive” til Åben Hus arrangementet og giver mulighed for at tilmelde sig det gratis kursus, hvor man lærer at køre længere på literen, spare penge og CO2 og samtidig bevare køreglæden.

Piedestal_206+_RGB

Peugeot Danmark har som den eneste organisation i Danmark og EU etableret en miljøcoach-uddannelse. Hos alle forhandlere findes nu en specialuddannet og dedikeret miljøcoach til at give kunderne et minikursus i klimavenlig kørsel. Ved at justere sit kørselsmønster og rydde eventuelle dårlige vaner af vejen, kan man skære helt op til 25 % af sit brændstofforbrug væk. Det giver ikke blot en besparelse på bilens CO2-udledning, men samtidigt giver det en økonomisk besparelse, der kan mærkes på pengepungen.
Peugeot introducerer sit ”Blue Drive” kørekursus i Åbent Hus weekenden, hvor kunderne kan bestille tid til minikurset, der kun tager ca 20 min. Efter at have gennemgået kurset får man et ”Blue Drive” ambassadør diplom og en lille bog med 12 tips som giver gode og klimarigtige indput til kørestilen uden køreglæden sættes overstyr.

Peugeot-forhandlerne glæder sig til at byde nye og eksisterende Peugeot-kunder velkommen til en spændende weekend med den nye 206+ og fortælle om de mange gode tips til klimavenlig kørsel.